Allt man behöver veta om djur

Älskar du, precis som oss, alla våra små vänner på fyra ben? Då har du kommit helt rätt! Detta är sajten för dig som älskar alla djur, men som har ett speciellt intresse för katter. Här kommer vi erbjuda en hel del inlägg som berör djur av olika slag. Tanken är att om man har funderingar eller frågor kring djur så skall man kunna vända sig till vår sajt för att hitta svar. Våra inlägg uppdateras kontinuerligt, så besök oss ofta för att inte missa något!

Alla djur är viktiga

Hos oss kan du bland annat läsa inlägg riktade till personer som funderar på att skaffa husdjur. På så sätt kan du få en realistisk inblick i hur du tar hand om ett djur, hur det påverkar din vardag, vad det kostar och hur du går tillväga för att ”bli med katt/hund” med mera. Vidare så finns det såklart också inlägg för djurälskare som redan har skaffat en vän för livet, men som kanske har frågor rörande skötsel, sjukdomar och vad man gör när man vill resa med sitt husdjur.

Katter är vår passion

Sajten fokuserar mycket på katter, eftersom det är inom detta område som vi har mest kunskap. Men självklart kommer du hitta information om andra husdjur också – så länge du är en djurälskare så garanterar vi att du hittar något som passar dig! Hela tiden så uppdaterar vi med nya inlägg och vi tror starkt på vikten av att dela information mellan varandra, så interaktion med oss är mycket välkommet. Har du frågor och funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss. Välkommen till oss!